VIŠEDECENIJSKA TRADICIJA

Auto škola “Crveni Signal” je osnovana 1969. godine u Beogradu kao društveno preduzeće. Od 1972. godine, osnovana je filijala u Titogradu, koja danas postoji pod nazivom “Signal”. Pored gradova SFRJ, “Crveni Signal” imao je svoja predstavništva i u zemljama Zapadne Evrope (S.R. Njemačka, Austrija, Francuska, Belgija, Holadnija i Luksemburg) gdje su se obučavali domaći državljani privremeno zaposleni u inostranstvu.

Auto škola “Signal” u Podgorici se odvojila od sistema škola za obuku “Crveni Signal” 1982. godine, čiju tradiciju danas nastavlja. “Signal” Podgorica kao akcionarsko društvo postoji od 1995. godine. Kroz našu obuku su prošle brojne generacije polaznika tokom pet decenija postojanja.AUTO ŠKOLA DANAS

Auto škola “Signal” raspolaže savremenim uslovima u kojima se izvodi teoretska nastava kao i novim voznim parkom. Auto škola organizuje obuku i polaganje vozačkog ispita za B kategoriju vozila. Signalov vozni park čine automobili nove generacije starosti ispod pet godina. Vozila na kojima se vrši obuka i polaganje vozačkog ispita posjeduju svu neophodnu opremu i ispunjavaju sve propisane standarde. Poslovna ideja Auto škole “Signal” je da svojim kandidatima omogući sticanje znanja i vještinja za bezbjedno upravljanje u saobraćaju.

IMATE PITANJE? POZOVITE NAS +382 (0)69-193-033